12/08/2009
rochii de mireasa de vara - fata rochii de mireasa de vara - spate

O rochie de mireasa ideala pentru vara. Putem observa o linie foarte interesanta, linie ce ne poate duce cu gandul catre o nunta regala. Ornamentele sunt extrem de bine gandite iar prezenta acestora nu ofera o imagine extravaganta dar totusi impune un anumit stil. Astfel, nu ne putem pune problema ca orice mireasa care alege o astfel de rochie poate sa nu ramana in memoria invitatilor care participa la nunta. Expresivitatea este un alt atu al acestei rochii, mireasa fiind o adevarata podoaba.

Partea superioara a rochiei este frumos brodata cu mici bijuterii si putem observa ca scoate in evidenta bustul miresei. Spatele este pe jumatate dezvelipt, fapt ce ii da acestei rochii un caracter oarecum sexy.

In urma informatiilor primite din partea producatorului, aceste rochii de mireasa sunt in general foarte cautate in perioada de vara.


3 Comentarii to “Rochie de mireasa de vara”


  1. Travelwiz a spus:

    Pur si simplu este de vis!


  2. Horoscop 2012 a spus:

    Superbă…impresionează prin simpla ei prezentă.


  3. Ronny C. Flowers a spus:

    Trebuie sa recunoastem ca aceasta intrebare ne-a dat batai de cap tuturor. Ca mireasa, este un pic mai simplu. Stii ca te vei imbraca in rochie. Insa pentru cununia civila, cum va trebui sa aratam? Sa purtam clasicul costum compus din fusta si sacou? Sau poate sa ne luam pantaloni? Insa, conform tendintelor, am vrea si o rochita vaporoasa. Ori poate ca vrem sa fim mai interesante, purtand rochii de seara.Exprimati-va parerea


Publicitate

Felicitariweb.ro

cosmetice